Panokaverini sanoi: -Ajattelin että haluaisit ryhmäseksiä, joten minä kutsuin vielä yhden jonka pitäisi saapua kohta. Säikähdin, mutta taksikuski rauhoitteli ja sanoi, että se on hänen kaverinsa, joka tykkä nuolla peppuja. Vessassa olin asetellut housut niin, että pallit jäi puoliksi esille jalkoväliini toisen lahkeen revityltä alueelta. Oli ihana nuolla ja imeä tuota kullia kun pätäni silitettiin ja persettäni kosketeltiin hellästi. Ja huomasin että miehellä jolla oli iso kyrpä, hänen kyrpänsä oli jo erektiossa. Annoin pakarani näkyä sekä pallien. Kun hän sai hän jäi sisäni. T, tsekkaa myös uudet gay-tarinat! Panokaverini tuli, mutta toisen miehen kanssa. Gay-Chat, suomen suosituin gay-chat! Joka kysyi: -Mitä te teette? Oli ihana tuntea kulli perseessä ja nukahtaa. Ja tämän huomattuaan taksikuski suorastaan innostui. Pyöritin itseäni leveällä haara-asennolla.

Pillu ja kulli maksettu seuralainen

Jatkettiin siis märänpähän, mutta sitten pätimmekin, että taksi jä parkkiin ja kuski tulee yöski luokseni. Olin venytellyt ja puristellut nänninin turvoksiin, jotta ne näkyisivät paitani läpi turpeina. Jonka jälkeen juttelimme hiukan ensin kaikesta, mutta sitten seksistä ja seksitottumuksistamme sekä vaatteistani. Nuolija kehui persettäni maailman pornoimmaksi spermaperseeksi. Huohotin, se oli niin ihanaa. Mukanani oli pieni miesten (?) käsilaukku, jossa oli tarpeelliset tarpeet matkassa, kuten liukkari ja kortsuja. Kyydissä ollessani taksikuski kehui housujani ja ihania turpeita nännejäni, jotka olivat sangen näyttävät paidan läpi. Huokasin ja pyllistin hiukkasen. Olin odottamassa salaista gay panokaveria, olin varma että saisin hyvin rajua anaali seksiä. Taksikuskin kaveri hipelöi pallejani ja runkkasi kulliani samalla kun tuo tuntematon pani. Kertojana nainen kertojana mies kaikki tarinat, English Lähetä tarina, hae tämän ryhmän tarinoista. Hän pani mua kylkiasennossa viereltäni. Ne oli sangen muotoiseni, mutta nyt hiukan revittynä osasta paikkaa väljemmätkin.

vanhemman miehen itsestäni. Olen btm henkinen bi-mies ja tuolloin oli ikä 23v. Väli oli kapea ja siinä oli helppo työntä persettä tätä vanhempaa homoa päin ja hiukan härnätä kuin vahingossa persettä häntä vasten. Minulle se sopi ja vaihdoin paikkaa seuraavissa valoissa. Ja sitten jo kurvasimmekin laakson parkkikselle. Pallit roikkuivat nyt vapaasti ja munaa piti vielä piilossa se, että se oli sangen turvoksissa touhuista. Ja kuinka ollakaan hetken pästä taksikuski purkautui suuhuni. Spermaa suihkusi taas ja minä nuolin loppujen lopuksi kaiki spermat seinistä.Seksiteffit ruskea vuoto raskaus

Mutta nyt ilta oli mennyt jotenkin pieleen ja halusin pois. Kaikki olivat väsyneitä ja lähtivät kotiin nukkumaan. Pyysin myös viimeistä joka nuoli kyrpäni panemaan minua perseeseen. Yksi nuoli minun kyrpäni ja kaksi tunkivat kyrpänsä perseeseeni samaan aikaan. Nyt taksikuski oli takani ja taksikuskin kaveri nuoli välillä häntä.